zaterdag 5 januari 2013

Waarom een West-Germany vaas in huis?

Iedereen houdt ervan om het thuis zo gezellig mogelijk te maken. Of dit nu strak en modern is, of eerder knus of rustiek, het is altijd leuk dat je thuiskomt in een huis waar het fijn is om wonen.
Al eeuwen probeert de mens de woning op te fleuren met allerlei siervoorwerpen.
Waarom het dan eens niet proberen met een knappe west-germany vaas? Deze vazen passen zowel in een strak en modern interieur als in een retro woonkamer. Die ene vaas kan de eye-catcher worden! Niet zo maar een vaas, maar een betaalbare vaas met geschiedenis. Geen 13 in een dozijn, maar leuke vintage die uw woonkamer origineel en persoonlijk maakt.
Men kan west-germany-keramiek vinden in allerlei maten en kleuren, in allerlei vormen en groottes. Elke vaas heeft zijn eigen karakter.
In een sober hedendaags design interieur kan die vaas het accessoire zijn die uw living helemaal top maakt. Maar ook in een multiculturele, gezellige woonkamer met allerlei souvenirs en snuisterijen zal een west-germany vaas zeker niet misstaan. En in een retro woonkamer met allerlei vintage uit vervlogen tijden hoort gewoon een 'fat-lava' vaas!





Wanneer je 's avonds gezellig voor tv zit, moet je maar eens opletten hoe vaak je niet west-germany-keramiek ziet in één of ander programma. ( bv. Miranda ( een komisch programma waar heel wat vazen te zien zijn in haar winkel) )
Of wanneer je eens wandelt door winkelstraten of gaat eten in een restaurant, merk je hier of daar zeker een west-germany vaas op.
Designers en decorbouwers hebben de vazen ook ontdekt en op design- en antiekbeurzen zie je meer en meer van deze 'fat-lava' vazen opduiken.
Nog nooit gehoort van west-germany keramiek? Onbekend is onbemind. Maar éénmaal verliefd op een karaktervaas en ze krijgt zeker ook bij u een mooi plaatsje in huis.

 
 


Hier zie je nog een scheurich vaasje met nr. 529 18 speciaal gemaakt voor de uitvoer. vandaag dat er onderaan de vaas 'foreign' staat. Bemerk ook de zilveren sticker met 'scheurich' op.
De vazen die men bij scheurich maakte speciaal voor de export tekende men onderaan met foreign.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten